Preview Mode Links will not work in preview mode

Imperium Podcast

Aug 31, 2018

We zijn nog meer aan het uitbesteden zodat we onszelf vrijspelen om door te kunnen groeien. Tevens zijn we in voorbereiding op het business event van de komende dagen. 


Aug 30, 2018

Cijfers van juni deel ik met je vandaag, evenals hoe we ons team verder laten groeien, hoe het nieuwe concept ontwikkelt en waar we tegenaan lopen.


Aug 29, 2018

we zijn terug in NL en werden overladen met roddels en aannames. Heel irritant. En tegelijkertijd ook weer een mooi inzicht, namelijk dat het ons geen bal interesseert. Dat, en onze focus nu we tijdelijk in NL zijn.


Aug 28, 2018

Ik kreeg een mail van een klant die duidelijk in de slachtofferrol zat. Ze is nog vrij nieuw en moet nog wennen aan mijn directheid. Hoe direct het was vertel ik je vandaag. En het mooie, er zit een heel waardevolle les voor je in deze aflevering. Als je die gaat naleven wordt het hele leven een heel stuk simpeler.


Aug 27, 2018

Waar doe ik het voor? Weer die vraag, iedere paar weken komt die in mijn kop op. Waarom doorgroeien? Waarom meer? Waarom groter? En tegelijkertijd binnen 24 uur weer intens genieten van de groei. Vragen stellen aan Dan Pena en Michael Pilarczyck om door te ontwikkelen. soms snap ik mijn eigen brein niet.