Preview Mode Links will not work in preview mode

Imperium Podcast

Oct 31, 2018

Gister zijn alle behandelplannen voor de kankerbestrijding bepaald. De combinatie business en kanker blijft nog wat pittig maar de regelmaat is wel aardig weer terug.


Oct 30, 2018

Komende drie weken heb ik een hele kinderboerderij om te voeren. Ik neem je vandaag mee in de ontwikkelingen van de MBA, de branding, hoe we het bedrijf verder uitbouwen. En ik vertel je over onze huidige marketing strategie.


Oct 29, 2018

Het is bizar om te merken hoeveel impact bepaalde dingen kunnen hebben. Ik neem je mee in hoe ik mentaal zorg dat de business gewoon blijft groeien, ondanks de rottige omstandigheden. En ik vertel hoe we co-coaches zoeken en gaan opleiden aan de hand van protocollen en systemen.


Oct 26, 2018

De hele situatie breekt ons soms op en ik weet niet hoe ik alles moet combineren. De situatie zelf is al verschrikkelijk maar het combineren van de business met prive is te overweldigend. Ik had een major breakdown moment en ik vertel je erover. Daartegenover staat wel dat we nu merken hoe ontzettend fijn het is om met...


Oct 25, 2018

Nou, de uitslag is nog beroerder dan gedacht. Dus ik heb vandaag gewoon een kut bericht. De reactie van de doktoren op onze 'acties' die ondernemen en willen ondernemen tegen de kanker, waren simpel gezegd verbazingwekkend. Wij zijn hoopvol, wij hebben nog zoveel plannen!