Preview Mode Links will not work in preview mode

Imperium Podcast

Jun 28, 2019

Marktonderzoek gestart voor de LSOB vastgoed tak. En we hebben een auto gekocht! We gingen van opties van een matige mazda maar een bmw tot uiteindelijk John zijn droomauto. O,ja, en ook alles over durven oncomfortabel te zijn om doelen te bereiken.


Jun 27, 2019

Verschillende open sollicitaties ontvangen, en daarmee in lijn ook het belang van het bouwen van een merk. O,ja, en John is opzoek naar nieuwe marketeers en afgelopen vrijdag was hij oprecht droevig door het slechte salesgesprek toen hij met een marketeer sprak..


Jun 26, 2019

Niet mee gaan in je eigen gevoelens is af en toe nodig, zeker als vrouw… En je hebt ook van die mensen die nadenken over dingen die niet gebeurd zijn en ook nooit gaan gebeuren, maar zich er wel druk om maken.


Jun 25, 2019

Een terugblik op de kwartaal vergadering van gister, het kwartaal thema van komende periode, de team veranderingen. En de verdere groei van LSOB


Jun 24, 2019

De zoektocht naar nieuwe co-coach wordt vervolgd, meer over hoe we dat aanpakken en hoe we er in staan. O,ja, en de vliegtickets gaan geboekt worden want de reis zit er bijna weer op