Preview Mode Links will not work in preview mode

Imperium Podcast

Apr 26, 2020

Ashram deel 2.


Nadat je vorige afleveringen de bizarre eerste dagen hoorde. Neem ik je in deze aflevering mee in waanzinnige inzichten.
Hoe ik ineens in een meditatie een handboek voor mijn leven ontving, het leven nu snap.


Maar ook hoe ik volledig met mijzelf op de loop ging en mentaal brak.
Huilend op de grond lag....


Apr 23, 2020

Ik heb 7 dagen in een Ashram gewoond en veranderde in iemand die een hele dag huilde. Iemand die een andere dag mensen fysiek wilde aanvallen. Weer een andere dag in iemand die wilde vluchten.

Het was de meest intense week van m'n leven als het gaat om mentale confrontatie.

In deel 1 van 3 over de Ashram vertel ik je in...


Apr 22, 2020

Een nieuwe aflevering en de eerste in een nieuw format. Vanaf nu neem ik je wekelijks mee de diepte in over een onderwerp.

Van ondernemen, onze weg, spiritualiteit, ashram en ayahuasca avonturen.
Tot geld, je vrouwelijkheid omarmen, je leven uplevelen en leiderschap.

Voordat we starten met deze nieuwe, en in mijn ogen...


Apr 21, 2020

Er gaan wat dingen veranderen. Ik ben nu net terug uit mijn Ashram Avontuur, welke intens bizar was trouwens maar daarover later meer.
En vanuit die week en ook vanwege veler verzoek zijn John en ik wat dingen gaan vergroten en meer gaan doen. Wat consequenties heeft voor onder andere de podcast in dit geval. In deze...


Apr 20, 2020

Coronavirus in volle gang, zelf ziek, alles afgesloten. En een prachtige shit-test van het leven om te zien wie blijven staan. Welke ondernemers overeind blijven. Wie mentaal sterk genoeg is.
Wij hebben enkele keuzes gemaakt, investeringen gedaan en maatregelen getroffen om te groeien en op te rijzen in een situatie als...