Preview Mode Links will not work in preview mode

Imperium Podcast


Jul 19, 2020

Op meerdere momenten van het leven kom je in een nieuwe fase terecht. Je transformeert als mens naar een ander niveau toe. Krijgt andere interesses, staat anders in het leven.
Toch zijn er heel veel mensen die niet horen wat hun werkelijke pad hier in het leven is. Omdat ze altijd blijven doen wat ze deden. En zo nooit daadwerkelijk dat bereiken waarvoor ze hier zijn.

In deze aflevering vertel ik je een heel belangrijk verschil tussen iets dat 'belangrijk' is en iets dat 'het verschil' maakt. 2 dingen die een heel grote impact kunnen maken op je leven en je veel meer rust, overzicht, vertrouwen en resultaat gaan geven.

Ook neem ik je mee in hoe ik 10 jaar lang hard, zakelijk en. gefocust was op succes. En wat dat voor invloed had op mijn interesses, verwijderd raken van enkele dingen die er voor mij in de kern toe deden.
En hoe 1 keus in 2017 uiteindelijk 3 jaar later resulteerde in een heel ander leven. Heel andere interesses. Veel meer rust en een heel ander pad.

Soms is het 1 moment dat je een heel nieuwe weg op kan sturen. Misschien is deze podcast aflevering dat ene moment voor jou dat al het verschil gaat maken.