Preview Mode Links will not work in preview mode

Imperium Podcast


Aug 16, 2020

Chronische klanten verminderen heb je deels zelf in de hand. Hoe je ze kunt verminderen en je ziek-periode kunt verkorten vertel
ik je in deze aflevering. Zelf heb ik jaren lang 14 uur per nacht en meerdere uren overdag moeten slapen en functioneerde ik slecht. Door fibromyalgie en CVS werd ik steeds beperkter en was een 'normaal' leven steeds lastiger vol te houden.
Tijdens een breekpunt en absoluut dieptepunt besefte ik dat dit een vrij zinloze manier van leven zou zijn. Vanaf dat moment heb ik keuzes gemaakt die mijn leven heel erg veranderd hebben. Van niet normaal functioneren en na ieder uitstapje 2-3 weken heel ziek zijn. Heb ik tegenwoordig vrijwel geen echte dieptepunten meer en is mijn hersteltijd teruggebracht tot 2-3 dagen maximaal. Maar daarvoor heb ik veel concessies moeten doen en een 'ander dan normaal' leven moeten kiezen. Wat achteraf gezien iets heel moois is.

Wat ik daarvoor allemaal gedaan heb en nog steeds doe, deel ik graag met je. Zodat je er inzichten uit kunt halen die je kwaliteit van leven flink kunnen vergroten en die je manier van kijken naar 'afwijken' zal veranderen.