Preview Mode Links will not work in preview mode

Imperium Podcast


Aug 30, 2020

Op het moment dat je ontdekt dat je de verantwoordelijkheid buiten jezelf legt, is het moment dat je veel meer je eigen leven kunt sturen. In deze aflevering deel ik inzichten met je die je blik verruimen op een manier die dieper gaat dan alle voorgaande afleveringen.
Weinig mensen hebben door hoe hun leven gestuurd wordt door autoriteiten of meningen van anderen.
Na deze aflevering heb je ontdekt waar je keuzes maakt die helemaal niet jouw keuzes zijn. Op een level waarvoor ik eerst voorbeelden met je deel om je ogen te openen.
We staan specifiek stil bij zwangerschap en bevalling, omdat letterlijk al op het moment dat je nog in de buik zat, sterk bepaald is hoe jij als volwassene je zou gaan voelen, handelen en dingen ervaren. En bij kanker en hoe we als mens keuzes maken die ver afliggen van ons oergevoel en ons innerlijk weten, zodra er een dreigende situatie voor doet. Zodat je na deze aflevering nog meer de verantwoordelijkheid bij jezelf zoekt en nog beter leert keuzes maken die daadwerkelijk jouw eigen keuzes zijn zonder nog ongemerkt gestuurd te worden door het ego of zaken van buitenaf.