Preview Mode Links will not work in preview mode

Imperium Podcast

Dec 31, 2023

In deze aflevering neem ik je mee in onze targets en KPIs, hoe je zelf daadwerkelijk resultaat behaalt zonder altijd bezig en druk te zijn. En wat het verschil is tussen echt goede KPIs en gewone to-do’s. Ook sta ik uitgebreid stil bij waarom we onze kinderen meenemen naar businessclubs, mastermind sessies en andere...


Dec 30, 2023

Ik neem je mee in 10, 100 en 1000 euro per uur taken. En in je geld voor je laten werken.

Deze laatste week van het jaar inventariseer ik ons investeringsportfolio. Ik neem je daarin mee en vertel je over ons whisky portfolio, de stijging in waarde en hoe wij keuzes maken om te investeren.


Dec 29, 2023

Ik neem je mee in de verkopen van afgelopen mini lancering, de groei van afgelopen week en enkele keuzes die ik nog ga maken dit jaar om het nieuwe jaar vol focus te kunnen starten.

https://www.instagram.com/imperiumpodcast/


Dec 28, 2023

Danique heeft haar voorstellen gedaan voor het concept en het merk. Ik neem je mee in de werkwijze, onze keuzes en wat we verder gaan bouwen als merk en herkenbare aspecten.

https://www.instagram.com/imperiumpodcast/


Dec 27, 2023

Ik ben nog steeds niet zeker van het 1 miljoendoel. Daarin neem ik je mee met mijn kijk erop, hoe ik er een keus op ga maken. En ik deel een voorbeeld hoe ik vroeger doelen aanhield voor de buitenwereld, omdat ik bang was om af te gaan. En waarom ik dat nu absoluut niet doe.

Gaan we voor een miljoen of niet? In...