Preview Mode Links will not work in preview mode

Imperium Podcast

Feb 25, 2024

Wat te doen als het in je bedrijf een getrek is, niet fijn voelt, allemaal tegenzit, te traag gaat? Wat als je jezelf blijft opvreten en bepaalde onwerkbare gedachtes hebt? Wat als je twijfelt over dat waar je mee bezig bent en niet weet of je wel op de goede weg zit?

In deze aflevering geef ik je 4 concrete handvatten


Feb 18, 2024

Ik praat je bij over lanceer resultaten, faal momenten, alles dat mislukte. Wat wel werkt, hoe we bijschaven aan de hand van data. En de huidige stand van project ‘miljoenenbedrijf bouwen’.


Feb 11, 2024

In deze aflevering alles over de ideale weggever maken, zonder er onnodig lang over te doen. En waarbij we voorkomen dat je veel te veel waarde geeft waardoor je alle problemen al verhelpt (en dus niemand bij je koopt) of te weinig waarde geeft waardoor ze vertrouwen in je verliezen.


Feb 6, 2024

In deze aflevering vertel ik je hoe we een andere weg inslaan met deze Imperium Podcast.


Feb 5, 2024

Ik neem je volledig aan de hand in hoe we alles van personal branding laten samenkomen, waar ik op let en hoe ik alles van de laatste weken nu zo heb gekoppeld dat we een heel sterk, onderscheidend merk kunnen bouwen. Dit was mijn laatste stap binnen personal branding zodat we vanaf nu de funnels en het adverteren...