Preview Mode Links will not work in preview mode

Imperium Podcast

Jan 31, 2024

Wat als je een richting gekozen hebt, en die ineens toch niet juist blijkt te zijn? Ik neem je mee in mijn huidige twijfel en onzekerheid rondom meerdere keuzes in het bedrijf.


Jan 30, 2024

Ik neem je mee in mijn huidige angsten en twijfels rondom mijn personal brand. En dan met name rondom het ‘extra’ project dat ik ben gestart op instagram en in deze podcast en op tiktok waar ik deel over ondernemen, terwijl ik dat misschien niet eens wil. Ik zit in een spagaat en neem je er in mee.


Jan 29, 2024

Er zijn enkele dingen die ik nu al, na 3 dagen lanceren, merk dat niet lekker gaan en die ik achteraf anders zou doen. Daarover vertel ik je vandaag.


Jan 26, 2024

De aflevering begint met een twijfel die ineens in me opkwam, ik loop er tegenaan dat ik keuzes maak die volgens mij helemaal niet logisch zijn. En ik neem je mee in mijn angst om echt mijn personal brand te bouwen rondom het spirituele. Dat ik eigenlijk exact weet wat ik wil delen, waar ik voor sta, maar dat ik me...


Jan 25, 2024

Wat als je moeite hebt met de prijzen die je vraagt? In deze aflevering neem ik je mee in mijn eigen twijfels, onzekerheden en angsten rondom prijzen. En neem je mee in het verschil tussen echt onwerkbare diepliggende geld overtuigingen, en de angst om een groter spel te spelen.

Wil je meedoen aan de ceremonie? Dan kan...